VVS arbejde

DIN LOKALE VVS

 

Har du brug for VVS, så er vi dit lokale VVS firma, der tilmed har de bedste priser i området. Vi har stor erfaring i at udskifte og renovere de små badeværelser i bydelen.

 

Den vilje og evne vi har til at være på forkant med udviklingen indenfor løsninger og materialer, har betydet, at vi er førende inden for vores felt.

Du kan betragte os som din komplette samarbejdspartner inden for VVS. Vi sørger for, at du får mest mulig kvalitet for dine penge, og vi slipper ikke opgaven før den er løst, og vi har ryddet op efter os.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Med mange års erfaring, og med løsninger og priser, der giver vores konkurrenter baghjul, er vi det VVS firma, du har ledt efter. Vi varetager alle typer VVS opgaver i det meste af Danmark, men er særligt glade for at arbejde lokalt. Det betyder mindre transport, og det afspejler sig naturligvis i din samlede pris.

 

Hvis du mangler at få udført noget VVS arbejde, vil vi anbefale dig at du kontakter os – enten via vores kontaktformular, eller ved at ringe med det samme på 21 82 35 55. Hvis vi vurderer, at arbejdet tager mere end en enkelt dag at udføre, kommer vi gerne forbi og ser på opgaven, før vi giver dig et uforpligtende tilbud.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi håndterer alle opgaver inden for VVS - vand, varme og sanitet. Vi sikrer os at du får den højeste kvalitet på dine opgaver.

Derfor er vi heller ikke bange for at give garanti på vores håndværk.

Find os

TRANDERUP VVS APS

Jernbanevej 17 A

4230 Skælskør

+45 2182 3555

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7-15

 

Fredag: 7-14

© Copyright. All Rights Reserved.